Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Minciunele Pufoase Cu Iaurt

Minciunele Pufoase Cu Iaurt. Se framanta aluatul de minciunele pana cand se obtine un aluat elastic care poate fi modelat. 1 kg făină, 3 buc ouă, 300 ml smântână, 200 ml lapte călduț, 200 gr zahăr, 1 plic praf de copt, 1 plic zahăr vanilinat, 1 linguriță rasă sare, 1 buc coaja de portocala rasă, după necesitate ulei pentru prăjit, după preferințe zahăr pudră. Gogosi pufoase reteta cu care ne am rasfatat copilaria retetele. Minciunele pufoase cu ricotta, o reteta simpla si rapida, fara oua si drojdie. Pufoase, fragede și moi, aceste minciunele pe bază de iaurt aromate pur și simplu se topesc în gură.

Se pregătesc rapid, iar la capăt primim niște clătite extraordinar de delicioase, pufoase și aerate. Aceasta reteta de minciunele pufoase este usoara, rapida la facut si la fel de rapida la mancat! Am folosit o cana de 250 ml. Ouale se bat bine, se adauga sare si se amesteca cu faina. Le puteti pregati cu iaurt, chefir sau sana.

Gogosi Din Iaurt Minciunele Rețete Bărbatlacratiță
Gogosi Din Iaurt Minciunele Rețete Bărbatlacratiță Source from : https://www.barbatlacratita.ro/2011/02/gogosi-din-iaurt-minciunele.html
Se pune o tigaie cu ulei la incins si se prajesc pana cand uscatelele devin aurii. Minciunele cu iaurt desert de casa maria popa. Se framanta aluatul de minciunele pana cand se obtine un aluat elastic care poate fi modelat. Să ai grijă să tot adaugi ulri în tigaie dacă acesta va scădea. Le presărăm cu zahăr pudră vanilat.

Prăjim minciunelele în ulei încins după care le scoatem pe prosoape de hârtie.

Minciunele pufoase cu branza ricotta, reteta simpla si rapida reteta de minciunele pufoase este foarte simpla si rapida, iar daca nu aveti ricotta, desi acum se gaseste aproape in toate magazinele, o puteti inlocui cu urda de vaca, ies la fel minciunele pufoase cu ricotta. Se prepară rapid din ingrediente puține și naturale, la îndemâna se servesc atât calde cât și reci, alături de cafea, iaurt sau ceai. Atentie se nu amestecam excesiv, atunci se va pierde din aerul incorporat. Fundițe, minciunele, cirighele sau uscățele sunt dulciurile preferate din copilărie cu un gust inconfundabil. #gogosi #gogosiumplute #papipapi #papipapicuisine pentru mai multe retete.

Aceasta reteta de minciunele pufoase este usoara, rapida la facut si la fel de rapida la mancat! Cand le scoatem din ulei, le asezam pe un platou si le pudram cu zahar vanilat. Le puteți servi cu smântână, miere, gem, dulceață sau cu orice doriți. Le presărăm cu zahăr pudră vanilat. Le puteti pregati cu iaurt, chefir sau sana.

Minciunele Vanilate Retetele Tale
Minciunele Vanilate Retetele Tale Source from : https://sfatulparintilor.ro/reteteletale/dulciuri/minciunele-vanilate/
Vă prezentăm o rețetă delicioasă de minciunele pufoase pe bază de iaurt, care cu siguranță o să vă placă la nebunie. Sper să vă placă această rețetă și să o pregătiți cu plăcere. Aluatul se prepară pe bază de. Aceasta reteta de minciunele pufoase este usoara, rapida la facut si la fel de rapida la mancat! Cand le scoatem din ulei, le asezam pe un platou si le pudram cu zahar vanilat.

Minciunelele se pot face si fara drojdie dar ies mai crocante.

Se prepară foarte rapid și au un gust. 0 ratings0% found this document useful (0 votes). Aceasta reteta de minciunele pufoase este usoara, rapida la facut si la fel de rapida la mancat! Gogosi pufoase reteta de la bunica savori urbane. Iaurtul il amestec cu uleiul si amestec energic cu o lingura, apoi il pun peste oua.

Atentie se nu amestecam excesiv, atunci se va pierde din aerul incorporat. Adaugam untul topit şi zahărul, coaja de lămâie si laptele. Sunt cel mai indragit desert si sunt nelipsite din meniul nostru. Se amesteca drojdia cu o lingura de zahar si un putin de lapte. Reteta de minciunele aromate, prajite in ulei.

Retete Gogosi Cum Sa Prepari Gogosi Pufoase Delicioase
Retete Gogosi Cum Sa Prepari Gogosi Pufoase Delicioase Source from : https://www.mega-image.ro/inspiratie/idei-pentru-tine/retete-gogosi
| vă prezentăm o rețetă delicioasă de minciunele pufoase pe bază de iaurt, care cu siguranță o să vă placă la nebunie. Pufoase, fragede și moi, aceste minciunele pe bază de iaurt aromate pur și simplu se topesc în gură. Gogosi turnate cu iaurt, foarte pufoase. 0 ratings0% found this document useful (0 votes). Blatul obținut trebuie să fie moale și pufos, însă un pic lipicios.

Neaparat sa atingem fundul vasului cu spatula deoarece iaurtul are tendinta de a se aseza la baza.

In centrul fiecarei viitoare minciunica, cresteaza o taietura. Se lasa la crescut pentru 15 minute, la cald. Sunt gata in 20 de minute si sunt foarte … Minciunele, cirighele, pancove, scoruse, surcele, pampuste etc. În amestecul obținut puneți untul topit și făina, și amestecați bine.

Posting Komentar untuk "Minciunele Pufoase Cu Iaurt"