Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Apartamente 3 Camere Bucuresti Ieftine

Apartamente 3 Camere Bucuresti Ieftine

Proprietar 3 camere, bloc din caramida, centrala proprie de bloc, camere de luat vederi in bloc, 68m2 cu balcon mare, 1 baie, bucatarie modificata, geamuri. Hotel ieftin bucuresti foarte aproape de casa poporului, centrul vechi si unirii, hotel 3 stele bucuresti cu jacuzzi si cabine dus cu hidromasaj.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Multa lumina pe o suprafata totala de aproape 135 de metri patrati. Militari rosu, trei camere situate in vila p+1.la parter avem un living o bucatarie o baie si un dormitor, iar la etaj trei dormit. Apartamente cu 1, 2, 3, 4 camere de la persoane fizice și agenții.

Vanzari Apartamente 3 Camere Bucuresti Anunturi Imobiliare
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/apartamente-garsoniere-de-vanzare/3-camere/bucuresti/
Inchirieri apartamente 3 camere, bucuresti s4728. Apartamente cu 1, 2, 3, 4 camere de la persoane fizice și agenții. Vânzare apartamente în clădire nouă.

3 camere ieftine, 3 camere cauta.

Vânzare apartamente în clădire nouă. Va propunem spre inchiriere apartament cu 3 camere, semidecomandat. Apartamente 3 camere de inchiriat bucuresti.

Apartamente de vanzare 3 camere bucuresti, direct de la proprietar sau prin agentie. Doua bai, doua spatii de depozitare si un living extrem de generos. Apartamente cu 3 camere de inchiriat in regim hotelier ofera:

Vler3r Cxex3am
vizitati articolul complet aici : 3 days ago
Oldtown apartment este situat în bucurești, la mai puțin de 1 km de biserica stavropoleos. Alege zonele preferate din bucuresti. 2270 apartamente 3 camere in bucuresti anunturi publicate de particulari in presa si pe internet.

Vezi 1.005 rezultate pentru apartament 3 camere cu terasa bucuresti la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 28.390 eur.

Doua bai, doua spatii de depozitare si un living extrem de generos. Apartamentul este decomandat, in suprafata de 70 mp utili. Apartament 3 camere, ieftin, bucuresti, zona obor, 46500 €, imobiliare bucuresti.

Oferă camere cu vedere la oraș și wifi gratuit. Metro militari 3 cam 66mpu 57 000 euro direct dezvoltator comision 0 fara taxa de mentenanta constructie 2013 bloc caramida gresie faianta parchet centrala finisaje de calitate la alegere complex cu gradinita scoala ratb parcuri piscine restaurante acceptam prima casa bucuresti 186403 anunturi. Apartament 3 camere, ieftin, bucuresti, zona obor, 46500 €, imobiliare bucuresti.

Apartamente De Vanzare Cu 3 Camere In Bucuresti Anunturi Imobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-apartamente/bucuresti?nrcamere=3
Doua bai, doua spatii de depozitare si un living extrem de generos. Apartamentul este disponibil in faza iv. Proprietar 3 camere, bloc din caramida, centrala proprie de bloc, camere de luat vederi in bloc, 68m2 cu balcon mare, 1 baie, bucatarie modificata, geamuri.

Proprietar 3 camere, bloc din caramida, centrala proprie de bloc, camere de luat vederi in bloc, 68m2 cu balcon mare, 1 baie, bucatarie modificata, geamuri.

Proprietar 3 camere, bloc din caramida, centrala proprie de bloc, camere de luat vederi in bloc, 68m2 cu balcon mare, 1 baie, bucatarie modificata, geamuri. O bucatarie complet utilata, un living spatios si confortabil, un balcon cu o vedere exceptionala la inaltime, 2 dormitoare decomandate si 2 bai private si oferă 100 de metri pătrați de spațiu. Apartament 3 camere, ieftin, bucuresti, zona obor, 46500 €, imobiliare bucuresti.

Posting Komentar untuk "Apartamente 3 Camere Bucuresti Ieftine"