Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Noul Presedinte Al Frantei

Noul Presedinte Al Frantei

Astfel, el a castigat in fata lui nicolas sarkozy cu un scor de 51,9%, actualul lider al frantei obtinand 48,1%. Candidatul centrist a obtinut cele mai multe voturi in cadrul turului secund al alegerilor din franta, astfel ca ii va succede lui francois hollande in postura de lider la palatul elysee.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Activenews crede în românia, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor. Emmanuel macron este noul președinte al republicii franceze. Noul presedinte al frantei a promis ca va calatori la berlin curand.

Parlament Vlad Stoica Noul Presedinte Al Ancom Agerpres Actualizează Lumea
vizitati articolul complet aici : https://www.agerpres.ro/viata-parlamentara/2020/10/13/parlament-vlad-stoica-noul-presedinte-al-ancom--590183
Franta are un nou presedinte. Noul presedinte al frantei a promis ca va calatori la berlin curand. Un produs pur al scolilor de elita franceze, acest fost bancher de afaceri a intrat in politica in 2012, ca si consilier al presedintelui hollande.

Emmanuel macron si cel mai tanar presedinte din istoria frantei.

Emmanuel macron si cel mai tanar presedinte din istoria frantei. După turul al doilea al alegerilor, rezultatele sunt clare! Franta are un nou presedinte.

Aproximativ 46 de milioane de cetateni au fost asteptati sa isi aleaga presedintele duminica. 2 de rezultate pentru eticheta noul presedinte al frantei. Președintele ales al franței, emmanuel macron, a fost aclamat, duminică seara, de mii de susținători adunați pe esplanada muzeului luvru, după ce ales cel mai tînăr președinte al franței, la doar 39 de ani, emmanuel macron a declarat, în discursul învingătorului, că în franța se deschide o nouă.

Cine Este Emmanuel Macron Noul Presedinte Al Franţei Internațional
vizitati articolul complet aici : https://www.timpul.md/articol/cine-este-emmanuel-macron-noul-presedinte-al-frantei-109016.html
Astfel, el a castigat in fata lui nicolas sarkozy cu un scor de 51,9%, actualul lider al frantei obtinand 48,1%. All posts tagged noul presedinte al frantei. Activenews crede în românia, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

2 de rezultate pentru eticheta noul presedinte al frantei.

În numele egalităţii, candidatul socialist a promis că le va acorda cuplurilor homosexuale dreptul de a se căsători şi de a adopta copii. Noul presedinte al frantei a promis ca va calatori la berlin curand. Președintele ales al franței, emmanuel macron, a fost aclamat, duminică seara, de mii de susținători adunați pe esplanada muzeului luvru, după ce ales cel mai tînăr președinte al franței, la doar 39 de ani, emmanuel macron a declarat, în discursul învingătorului, că în franța se deschide o nouă.

Pretul costumului noului presedinte al frantei, anuntat de anturaj, este de 450 de euro. În numele egalităţii, candidatul socialist a promis că le va acorda cuplurilor homosexuale dreptul de a se căsători şi de a adopta copii. All posts tagged noul presedinte al frantei.

Video Macron Evadare Din Poza De Grup La G20 Digi24
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/video-macron-evadare-din-poza-de-grup-la-g20-757263
Victoria lui hollande a fost confirmata de toate institutele de sondare, la ora 20.00 (21.00, ora romaniei), la inchiderea oficiala a update 20.10: Emmanuel macron si cel mai tanar presedinte din istoria frantei. Un parlamentar al partidului poporului, de guvernamant in spania, a declarat ca victoria socialistului francez a provocat usurare in tara sa.

In plus, inainte de primul tur de scrutin, el a primit un apel telefonic de la fostul presedinte american barack obama, care a subliniat ca a apreciat discutia, potrivit.

Despre noul presedinte al frantei pe 9am. All posts tagged noul presedinte al frantei. Activenews crede în românia, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

Posting Komentar untuk "Noul Presedinte Al Frantei"